Handbal is tof en is snel. Het vergt fysiek en mentaal veel van je maar is ook leuk en gezellig. Handbal is een pittige sport en is meer dan alleen sporten. Het is tot het uiterste gaan en elke week laten zien wat je kunt. Hoge speelsnelheid, snelle balcirculatie, offensieve dekking en veel doelpunten. Dat is handbal. Lijkt het je wat, spreekt het je aan en is handbal misschien ook wel iets voor jou? word dan lid van de Meeuwen.
De Meeuwen is handbal en is al meer dan 70 jaar een twee eenheid. Wil je weten of handbal jouw sport is? Kom een keer langs op ons sportpark, Abeelweg 233 in Rotterdam. Onze zaalwedstrijden spelen wij in de Wilgenring. Wil je drie keer gratis meetrainen? Knip dan onderstaande bon uit en kom met de ingevulde bon naar de training op vrijdagavond. Je kan ook ons pdfAanmeldingsformulier en pdfinventarisatielijst downloaden en invullen.
Onze trainingstijden veld en/of zaal vind je op deze site. Naast handbal worden er allerlei activiteiten georganiseerd bij de Meeuwen. Alle activiteiten kan je vinden op onze activiteiten kalender. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom en hard nodig bij de Meeuwen. (oud)Handballers die graag hun handbaltechnische kennis willen in zetten (trainers en coaches).
Maar ook commercieel talent of administratieve ondersteuning is van belang. Denk aan sponsor zaken of secretariaat. En vrijwilligers die gedurende het gehele seizoen elke week zijn/haar bijdrage wil leveren. Denk aan bardiensten, zaaldiensten, enz. Vind je dat een heel seizoen wat al te lang is of heb je daarvoor te weinig tijd, wat dacht je van het organiseren van evenementen met een tijdelijk karakter, Pinksterkamp, Sponsorloop, Halloween, enz. Kortom voor iedere wat wils.

Wat hebben de Meeuwen je te bieden als vrijwilliger.
Vrijwilligers, een moeilijk woord en fenomeen misschien maar wel ontzettend noodzakelijk. Zoals het woord vrijwilliger al zegt, het is een vrijwillige bijdrage leveren aan de MEEUWEN op vrijwillige basis. Vrijwilligers zijn bij de MEEUWEN een groot goed en wel zeer gewaardeerd.
Wij kunnen geen geld bieden maar het allerbelangrijkste is dat we vooral veel gezelligheid te bieden hebben en een leuke manier om je vrije tijd te besteden. Wij hopen je snel te zien op ons sportcomplex of in de zaal.

ROTTERDAMSE HANDBALVERENIGING De Meeuwen
NAAM:............................................... LEEFTIJD:..............................................
SCHOOL:.............................................
LEVER DEZE BON IN EN KOM OP VRIJDAGAVOND NAAR DE TRAINING

 

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.