Heren Meeuwen winnen van Celeritas hs1.
HI241103


De heren van de Meeuwen moesten op eigen terrein spelen tegen Celeritas (uit Bunnik). Voor de Meeuwen een geheel onbekend team, het enige dat we wisten waren de uitslagen tot nu toe en dat Celeritas al langer meespeelt op het niveau van hoofdklasse. Dus maakte de thuisploeg zich op voor een ploeg die ze niet moest onderschatten.
De Rotterdammers gingen goed van start en speelden goed samen en binnen 1 minuut was het eerste doelpunt gescoord. Maar Celeritas was niet naar Berkel en Rodenrijs gekomen om te softballen, immers staat Celeritas ook in het linkerrijtje op en gedeelde 4e plaats (met 2 winst en 2 gelijk).
En dat was wennen. Zowel voor de Meeuwen al Celeritas was het niet altijd even duidelijk wat men fout deed. Eén ding was duidelijk: de official wilde geen lijfelijk contact en dat was voor de Rotterdammers even anders als de wedstrijd van vorige week.
Kilk hier voor het volledige verslag

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.