Zaterdag de laatste jeugdwedstrijden in de Wilgenring. 

De E- jeugd begon tegen DWS en hield in de eerste helft de spanning er in met een kleine achterstand 12 - 13.
Echter de 2e helft zijn ze gaan sprinten en kwamen de doelpunten van rechts en brakeouts door het midden en wonnen de Meeuwen deze spannende wedstrijd met 22 - 16.

Maar daarna kwamen de kampioenen van de D- jeugd het veld op om zich nog even waar te maken in de laatste wedstrijd  tegen DES. Ook dit werd nog een spannende wedstrijd die ruststand had van 5 - 5. Ook de 2e helft was spannend en de wedstrijd  eindigde in een gelijk spel 14-14.
Na de wedstrijd ging de D- jeugd het kampioenschap vieren in de kantine met taart , drank en werden bekers uitgereikt aan de spelers.

Ook onze jongens B moesten nog aan de bak tegen wel een van de strekste tegenstanders uit de poule nl. Snelwiek.
Ook deze wedstrijd werd weer aangevuld met gastspelers uit de D en C jeugd die zich prima laten leiden door de basisspelers. Deze zeer sportieve en spannende wedstrijd die toch wemelde van de 2 minuten straffen werd uiteindelijk minimaal gewonnen door Snelwiek met 22 - 25.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.