Verslag Twist - E- jeugd, 15 december 2018, uitslag 10 - 17

Zaterdag ochtend mocht de e-jeugd al vroeg op pad voor de wedstrijd tegen Twist in Vlaardingen. Vanwege 2 afzeggingen was het eerst de bedoeling om met 1 iemand minder te spelen in het veld.
Maar…..wij heten niet voor niets de Meeuwen en een dag  voor de wedstrijd kwam Morris van 10 jaar op de training aanvliegen. Hij had handbal op tv gezien en wilde dit zelf eens proberen. Ook kwam er deze training nog een meisje Eline van 8 jaar oud aanvliegen. Beide waren ze zeer enthousiast. Morris wilde heel graag een echte wedstrijd spelen en dat kwam toevallig erg goed uit deze zaterdag. Het is zo leuk om te zien hoe onze jongste jeugd een nieuw lid opnemen in het team!
Vrijwel direct werden er handen geschut en speluitleg gegeven aan de nieuweling.De kinderen hebben weer een erg goede en leuke wedstrijd laten zien.
Als snel in de eerste helft stonden ze voor met een aantal punten. De eerste minuten in de wedstrijd kijken wij even aan hoe het loopt en laat iedereen zijn gang gaan.Gaat iemand iets te veel zelf in de break out, dan krijgen ze de opdracht om kinderen te laten scoren die nog niet gescoord hebben.
Het is zo mooi om te zien hoe iedereen dan ook echt zijn best doet om dat kindje aan het scoren te brengen! Zodra er gemerkt wordt dat de tegenstander een inhaalslag aan het maken is,staan de wat meer ervaren kinderen uit zichzelf weer op en scoren er weer een paar,want een wedstrijd is een wedstrijd en winnen willen ze natuurlijk allemaal.

De wedstrijd werd mooi afgesloten met een winst van 10-17. Na de wedstrijd is het met de teamspirit nog niet gedaan.Eerst samen nog even wat fruit eten en daarna nog een heerlijke douche.
Mooi samenspel en echte teamspirit is wat het e-team zo uniek maakt! Daar zijn wij echt heel trots op!
Ga zo door!
Groetjes van 2 trotse coaches!

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.