Update Grote Clubactie.

clubactie2018En weer een update van jullie activiteiten voor de Grote Clubactie. Eigenlijk is het samen te vatten in 2 woorden:

 


Lekker bezig!!!!


De poster/stickeractie is een succes. 2 keer per week geven we jullie de gelegenheid om te vertellen hoeveel loten je al verkocht hebt. Dit ging zo goed dat we even door onze stickers heen waren, maar verse voorraad kwam al snel binnen. Maar of dit genoeg is??? Op Instagram zie je een overzicht van de verkopen per team. Een enkel team moet er nog aan trekken. Wel zijn we ondertussen de 500 verkochte loten gepasseerd en dan hebben we nog niet van iedereen al iets teruggezien.

 Belangrijk!
De datum voor het verwerken van alle verkochte loten is verschoven naar dinsdag 27 november. Tot en met die datum kunnen wij loten registeren als verkocht. Wat houdt dit voor jullie in? Dat wij klaar zitten bij de thuiswedstrijden van 24 en 25 november om jullie boekjes in ontvangst te nemen. En dat je er misschien nog paar kan verkopen. Dus nog 1,5 week om te verkopen en in te leveren. Op dinsdag en vrijdag zijn wij in de Wilgenring voor de boekjes.

Succes!

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.