Jeugdwedstrijden zaterdag 17 december 2016

Shirt nieuwVandaag vier jeugd wedstrijden thuis en alle jeugdteams in nieuwe tenues gesponsord door Uni Barge. Daar zijn ze heel blij mee, en is te merken aan de resultaten. De E jeugd mocht vanochtend de spits afbijten en dat was ook wel te zien ook aan de uitslag van 12 - 05. De tweede wedstrijd van de meiden B was er een vol emotie, zowel van spelers als wel van de coach . Tegen Roda spelen is strijd leveren en als je dan nog kan winnen dan is je dag weer goed en vergeet je de wedstrijden die je verliest. Mooi resultaat met 15 - 13 te winnen. Ook de D jeugd heeft door hard werken en samenspel gewonnen met maar liefst 12 - 05.
Ik wil onze twee nieuwe jeugdscheidsrechters wel even bedanken voor het lef wat ze hebben om alleen een wedstrijd te fluiten. Natuurlijk ook de andere scheidsrechters bedankt voor het fluiten van hun wedstrijd.
De laatste wedstrijd van de jongens B was er een van puntje voor en puntje achter ,maar wel spannend. Jammer dat jullie nipt verloren hebben van Helius met 22 - 24.
Misschien leuk voor onze jeugdspelers om ook een keer op zondag naar een wedstrijd te komen kijken.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.