Het vriendentoernooi 2016

3Wat een heerlijke dag was dit, het vriendentoernooi 2016. Het toernooi is rond Juli 2016 opgezet door spelers uit het heren 1 team, van te voren hadden wij nooit verwacht dat er zoveel aanmeldingen qua teams zouden binnenstromen. Op 28 augustus 2016 ging dan eindelijk het vriendentoernooi 2016 van start om 12.00 u. Er hadden zich 11 teams aangemeld dus het zou een mooie dag gaan worden. De teams ingedeeld in twee poules met teams met wat minder handbal ervaring en wat teams met meer handbal ervaring. De onbetwiste nummer een van dit toernooi waren de dames van 'Orange is the new Black' wat speelden die een fantastisch toernooi en hebben mening heren team verslagen deze dag. Alsnog gefeliciteerd dames, volgend jaar mogen jullie de titel verdedigen.
Wij als organisatie willen iedereen bedanken voor deze mooie dag en dat het volgend jaar een nog groter evenement mag gaan worden.

 Tot volgend jaar!
Voor alle fototo's  ga naar onze Facebook pagina 15

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.