In memoriam Wim Blom

Wim Blom FOTO rechtsOp zaterdag 23 juli j.l. is na een vervelende ziekte onze oud-voorzitter en trainer Wim Blom overleden. Wim was in de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw actief als bestuurslid en vooral ook trainer van onze vereniging in welke functies hij erin is geslaagd het sportieve peil van de vereniging aanzienlijk te verhogen, aanvankelijk als trainer van de heren- en later van damesafdeling. Hij heeft dit werk steeds pro deo gedaan met als voorwaarde dat het geld zou worden besteed aan trainingsfaciliteiten zoals zaalhuur, materialen en opleiding van trainers.

Daarnaast heeft hij zich bezig gehouden met het trainen van de Rotterdamse jeugdselectie en heeft gedurende vele jaren trainersopleidingen voor het Nederlands Handbalverbond verzorgd.  Na zijn actieve periode bij De Meeuwen is hij nog geruime tijd als adviseur verbonden geweest aan TOGB, waar zijn dochter Sanne een niet onverdienstelijk speelster was. Kortom, een waar handbaldier is van ons heengegaan.Wij wensen Hennie en de kinderen veel sterkte bij de verwerking van dit verlies.

Piet Gras, oud-voorzitter.

 Overlijdingsbericht van Wim Blom

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.