Marathon 10-04-2016

 

 

 

 

 

 


 Wat een lange,leuke en zonnige dag hebben wij gehad.Vanmorgen om 7 uur vertrek vanaf huis om te gaan helpen bij de drinkpost voor de marathonlopers.Het levert geld op voor ons cluppie, dus waarom niet!?
Daar aangekomen mochten wij in vergelijk met andere jaren direct aan de slag om de kramen neer te zetten, de posthoofden hadden gelukkig ook wat geleerd en vast uitgetekend waar de kramen moesten komen te staan, dus dat begon al lekker vlot.
Na ruim een uur en een snelle telling had onze post nog lang niet zoveel mensen als vorig jaar, nu hadden wij veel zieken, maar dat waren er echt geen 20. Wat bleek, de buschauffeur van de studenten die ons kwamen helpen had de studenten er bij het oude 30 km punt hadden afgezet.(3,5 km verderop) Die hadden er dus al een flinke wandeling op zitten.Nu snel de traytjes uitstallen, bekertjes erin en vullen maar!
Toen kwam de vraag voor de volwassenen om een bidon aan te geven voor de snelle lopers, ook hiervoor wisten ze ons te strikken. Maar jullie hebben ons vast gezien bij de live uitzending op tv ;-)
Nog even snel een verzorgde lunch vanuit de marathon naar binnen werken en toen was het alweer tijd om de bekers aan te geven aan de bikkels van lopers. Om half 3 konden we met vermoeide benen, rode hoofden van de zon en een ervaring rijker weer naar huis! Hartelijk dank aan alle vrijwilligers en hopelijk is het enthousiasme vanuit onze vereniging volgend jaar nog groter! Het is een klein gebaar waar onze vereniging en dus jij ook de vruchten van plukt!

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.