Vrijdagavond begonnen de wedstrijden van afgelopen weekend met een spannende recreanten wedstrijd tegen Helius die door onze dames gewonnen is met 16 - 14. Zaterdagochtend moest al vroeg de D jeugd aantreden tegen Saturnus. Het scoren in de eerste helft liep nog een beetje stroef met 1 doelpunt, maar in de 2e helft ging dat beter en kwamen toch totaal aan 6 doelpunten. De jongens C hadden het moeilijk vandaag tegen Roda en kwamen niet verder dan een gelijkspel 25 - 25.
Dan de meiden B die zenuwachtig aan de wedstrijd tegen Roda begonnen en door de spanning hun emotie's soms lieten gaan. Maar dit kwam wel de inzet ten goede. Jullie hebben laten zien dat er meer inzit . Leer incasseren en aanpakken, maar op een sportieve manier. Door inzet hebben hebben jullie deze wedstrijd gewonnen. Vooral de laatste 10 minuten was de spanning te snijden. Trek je niets van de tegenstander aan leer incasseren, en speel je eigen spelletje. De heren B begonnen niet lekker aan de wedstrijd tegen Atomium, en het liep in het begin niet lekker. Maar ja zoals altijd komt het weer goed en winnen ze toch ruim met 21 - 13.
Gerard

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.