Zaterdag 2 januari, met dank aan Gerard
De D- jeugd begint om 10.00 uur en verliezen wel maar weten toch 5 doelpunten te scoren. Daarna gaan de jongens C van start en weten niet van ophouden met scoren en winnen maar liefst met 40 - 16 van DES. De meiden B maken het wel erg bont om maar liefst 15 doelpunten te scoren tegen Indus en ruimschoots te winnen met 15 - 8. En ook hebben de jongens B gewonnen van Oliveo met maar liefst 32 - 14.
Op zondag hebben de dames weten te winnen van tegenstander Achillus met 27 - 15. Aanvallend had misschien meer ingezeten, maar we zijn niet ontevreden. De verdediging stond er weer.
De heren weten maar niet te winnen van tegenstander Ventura ,die toch wat meer ervaren spelers hebben. In de 2e helft ging het even mis en kon de tegenstander uitlopen met 10 doelpunten verschil, maar tegen het einde van de wedstrijd kwamen de Meeuwen toch weer terug en was het verlies te aanvaarden 24 - 29.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.