IMG-20151204-WA0010Wij kunnen weer terug kijken op een zeer geslaagd Sinterklaasfeest. Jammer dat er maar weinig kindjes waren dit jaar, maar ook voor weinig kindjes nam de Sint en Piet de moeite om bij ons cluppie langs te komen. Iedereen kreeg een warm welkom met patatjes en een snack. Daarna hebben we gedanst op pietenmuziek en eindelijk was het zo ver.....
Sinterklaasje kom maar binnen met je Piet werd uit volle borst gezongen. Alle kindjes zaten vol spanning te luisteren naar wat de Sint te vertellen had. Fijn dat ze allemaal ook dit jaar weer lief geweest zijn.
Er waren zelfs kindjes die alleen door de microfoon een liedje durfde te zingen voor Sinterklaas en Piet. Wat was dat knap zeg! Hierbij wil ik Sint en Piet nogmaals bedanken voor hun aanwezigheid, al mijn helpende handen om de puntje op de i te zetten en natuurlijk ook alle ouders en kindjes.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.