Beste keepers van alle teams van RHV De Meeuwen,
Op vrijdag 11 december 2015 is er een keepersclinic. Deze clinic vindt plaats tijdens de normale trainingsuren in de Wilgenring. Er wordt dan op een half veld getraind zodat de normale trainingen ook door kunnen gaan. Het is overigens niet mogelijk om iedereen die belangstelling heeft deel te laten nemen aan deze keepersclinic. Wij vinden dat jammer, maar als de clinic een succes wordt dan komt zeker een vervolg!
Wie gaat ons trainen?
De keepersclinic wordt gegeven door Feike Kints. Feike is geen onbekende binnen de handbalwereld en heeft in het verleden zelf hoog gekeept en geeft nu al diverse jaren keeperstrainingen aan verschillende verenigingen op alle niveaus.

Hoe laat gaan we beginnen?
De eerste groep begint om 18.15 uur. Voor beide groepen geldt dat je tijdig omgekleed moet zijn, omdat we op tijd willen beginnen. Eigenlijk de normale regel die voor alle trainingen geldt.
18.15 uur – 19.45 uur : D-jeugd (kinderen die meedoen worden op de avond zelf toegewezen), Dames B-jeugd en Heren C-jeugd.
20.00 uur – 22.00 uur: Heren B-Jeugd, Heren Senioren, Dames Senioren en Dames recreanten.
Gewijzigde trainingstijden voor de normale trainingen
Voor deze avond zullen groepen samengevoegd worden om te trainen en er gelden andere trainingstijden.
18.00 uur - 19.00 uur : D-jeugd en Heren C-jeugd
19.00 uur - 20.00 uur : Dames B-jeugd
20.00 uur - 21.00 uur : Dames Recreanten
21.00 uur - 22.00 uur : Heren B-jeugd en Heren Senioren
Alle ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken. Er is genoeg ruimte op de tribune!
De trainers en trainsters kunnen beneden plaatsnemen op een van de banken. Het is mogelijk om na afloop van de clinic vragen aan Feike te stellen.
Tot 11 december en heel veel plezier deze avond!

Printversie Uitnodiging Keepersclinic

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.