logo

 

 

Het afgelopen jaar hebben verschillende mensen en het bestuur zich ingezet om onze vereniging weer financieel gezond te krijgen. We hebben een flinke stap gezet in de goede richting, maar we zijn er nog niet helemaal. Daarvoor is de komende tijd echt nog extra inzet nodig van al onze leden.
De Grote Clubactie
Een heel goede mogelijkheid om je in te zetten is de Grote Clubactie. Want 80% van de opbrengst van alle verkochte loten is voor ons als vereniging. Mooi toch? En hoe veel moeite is het nou om in je omgeving te vragen of mensen bereid zijn om een of meerdere loten van jou te kopen? Je helpt er jouw vereniging enorm mee.
Bonus
Een extra reden om je maximaal in te zetten en alle 23 loten uit het aan jou uitgereikte "Verkoopboekje" te verkopen komt nu. Voor jouw inspanning ontvang jij zelf maar liefst € 10,--, voor elk volledig verkocht boekje.En dat is nog niet alles; op onze website komen nog meer prijzen te staan die je individueel of als team kunt winnen.
We wensen je heel veel succes en alvast bedankt voor jouw inzet!!
Extra informatie vindt je ook op: http://kids.clubactie.nl/lotenverkoop/

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.