Notice: Undefined property: stdClass::$urla in /var/www/vhosts/rhvdemeeuwen.nl/httpdocs/templates/yoo_nano2/warp/systems/joomla/layouts/com_content/article/default_links.php on line 20

Notice: Undefined property: stdClass::$urlb in /var/www/vhosts/rhvdemeeuwen.nl/httpdocs/templates/yoo_nano2/warp/systems/joomla/layouts/com_content/article/default_links.php on line 20

Notice: Undefined property: stdClass::$urlc in /var/www/vhosts/rhvdemeeuwen.nl/httpdocs/templates/yoo_nano2/warp/systems/joomla/layouts/com_content/article/default_links.php on line 20

VrijOnze vereniging bestaat voor bijna 100% alleen maar uit vrijwilligers.
Niemand wordt betaald. Als iedereen betaalt zou worden dan is de contributie niet meer te overzien!!
Meestal komt dit op dezelfde vrijwilligers neer, maar wat zou het FANTASTISCH zijn als iedereen iets deed. Dan hoeft het kleine groepje wat er nu is niet alles te doen. Zoals veld op orde houden. Zorgen dat er genoeg spullen aanwezig en heel zijn (ballen, netten,trainingshulpmiddelen, doelen enz.
De kantine,kleedkamers,toiletten netjes houden. Kinderen willen graag handballen en daar zijn trainers, scheidsrechters en coaches voor nodig. (ook allemaal vrijwilligers) Op dit moment zijn er weinig vrijwilligers, diegene die het nu doen hebben dit ook moeten leren, dus probeer het! Als iedereen nou eens iets doet tijdens de training van je kind (deren) of voor of na je eigen training, zou dit een heel groot plezier zijn voor iedereen. Ook bardienst. Ouders kunnen toch wel wanneer ze ingedeeld zijn even een keertje bardienst draaien. Voor u een kleine moeite en de vereniging is daar ontzettend blij mee.

Nu denkt u natuurlijk maar ik heb wel meer te doen. Maar ook ik heb een baan, huishouden,  3 etages, stoffen, stofzuigen, dweilen, badkamer en wc's schoonmaken. De keuken en woonkamer moeten ook schoon en een tuin waar ook het nodige aan moet gebeuren) , kinderen die vermaakt willen worden enz . Ik doe ook gewoon vrijwilligerswerk omdat mijn kind hier bij deze vereniging zit en het is een kleine moeite !!

Help je vereniging en geef je op !!

Het gaat misschien om 1 of 2 x per jaar ALS iedereen iets doet! Jullie vinden het toch ook fijn als je kind of jijzelf in een schone kleedkamer kan omkleden/douchen? Of dat er in een schone keuken je eten wordt bereid? Naar een schoon toilet kan? Binnenkort is er de jaarlijkse ledenvergadering. Ik raad iedereen aan hier naar toe te komen om meer informatie over uw vereniging te krijgen. Alvast bedankt!! een vrijwilliger .

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.