meeuwen2Op vrijdagavond 17 april vond de sponsorloop plaats voor de jeugd. In de zon en met een lekker muziekje verscheen het E-jeugdteam als eerste aan de start. Ze hadden er al een hele training opzitten , maar daar was niks van te merken tijdens de loop. Ze liepen heel enthousiast reuze veel rondjes en verzamelden met elkaar héél veel rietjes binnen 10 minuten. Een ongelofelijke prestatie van onze jongsten, want de meesten hadden zelfs wel meer dan 20 rondjes gelopen. Daarna was het de beurt aan de Dames C. Ook zij gingen er de volle 10 minuten voor en in de laatste seconden werd er nog met bijna het hele team een indrukwekkende sprint getrokken om nog dat ene extra rietje te bemachtigen. En na een korte pauze gingen zij gewoon het handbalveld weer op om te gaan trainen. Tot slot waren de Heren C aan de beurt en wat gingen zij ongelofelijk hard zeg! Ze bleven maar gaan 10 minuten lang, alsof ze er jaren voor getraind hadden.
Na afloop van de loop waren er heel veel pannenkoeken, stroop en siroop in de kantine en keken we terug op een geslaagde avond!! Iedereen dankjewel voor de inzet voor de sponsorloop!

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.