Hier klikken voor de foto's van ons 75 jarig bestaan.

Zondag 26 mei j.l. was het feest bij de Rotterdamse Handbal Vereniging De Meeuwen. Het was de feestelijke viering van het 75 jarig bestaan! Er was veel tijd en moeite geïnvesteerd om er een leuke dag van te maken. Honderden oud-leden werden aangeschreven, er was een rommelmarkt, een loterij met mooie prijzen, veelal ter beschikking gesteld door onze naaste buren: de winkeliers en ondernemers in Schiebroek en Hillegersberg, uiteraard werd er gehandbald en voor de jeugd was er een fancy fair met leuke spellen, een rodeostier, een springkussen, er kon geknutseld worden en nog veel meer.

Oud leden

Begin van de week waren de weersverwachtingen niet erg best met een neerslagkans van 70%, maar gelukkig werden de verwachtingen in positieve zin elkedag een beetje bijgesteld en hebben we een hele droge en soms zonnige dag gehad zodat alle activiteiten door konden gaan.

Zo tegen het tijdstip van de officiële receptie hoorde je steeds meer enthousiaste begroetingen, soms werd er meteen een naam geroepen en soms moest er even worden nagedacht, maar het was verrassend om te zien dat mensen die elkaar meer dan 20 jaar niet meer zagen of spraken moeiteloos de draad weer oppakten en vroegere teamgenoten en mede-leden maakten er weer een als van ouds gezellige dag van. Vermeldenswaard is ook dat er op enig moment 7 oud-voorzitters bijeen waren!
De huidige leden staken de handen flink uit de mouwen om bij de spelletjes toezicht te houden, de kantine en de keuken te bemannen, de gasten van drankjes en hapjes te voorzien, alles weer op te ruimen en tussendoor ook nog gezellig kennis te maken met de gasten en verhalen van vroeger aan te horen.
De dag zou worden afgesloten met een barbeque voor de leden en vrijwilligers en ook aan de oud-leden was de mogelijkheid geboden om hieraan deel te nemen. Uiteindelijk besloten steeds meer mensen om ook gezellig te blijven en dus werd er nog snel extra vlees en toebehoren ingekocht. Ruim 80 mensen sloten de dag op die manier smakelijk af en de organisatie kan dan ook terugkijken op een bijzonder geslaagde jubieumviering.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.