Op 11 februari speelden de mannen van de Meeuwen een oefenwedstrijd tegen Helius in Hellevoetsluis die uitkomt in de landelijke hoofdklasse.
Het werd een mooie wedstrijd waarin de mannen hebben laten zien wat ze in huis hebben. De eerste helft ging de gehele tijd gelijk op. beide ploegen hadden mooie aanvallen en stonden beide stevig maar sportief in de verdediging.
De ruststand was 11-10 in het voordeel van Helius. Deze stand was een duidelijk en terecht beeld van wat er in de eerste helft speelde ondanks dat beide ploegen regelmatig kansen lieten liggen.
Tijdens de rust aangegeven dat we vooral moesten genieten van deze leuke wedstrijd en dat het oefenen met de verdediging goed verliep. De tweede helft werd er gestart met een defensieve 4-2 verdediging wat best goed verliep en Helius moest daar even aan wennen. Daarna ontstond er even een wat slordige periode die zo'n 8 minuten duurde waar Helius goed gebruik van maakte en wegliepen.
Daarna ging het weer gelijk op en konden de Meeuwen weer dichterbij komen. bij de stand 19-17 voor Helius was de pijp een beetje leeg bij onze mannen. echter dit was pas in de 25e minuut van deze tweede helft. Eindresultaat 23-18 in het voordeel van Helius.

wanneer we ons realiseren dat deze ploeg twee klassen hoger speelt en dat een ieder van ons team speeltijd heeft gekregen kun je zeggen dat we het goed hebben gedaan. een resultaat waar we trots op mogen zijn. Deze trainer is dat in ieder geval. Als laatste wil ik ons team de complimenten over brengen van de trainer van Helius. die heeft een een heel ander team gezien dan in het begin van het seizoen en veel beter. Mooi toch

Helius bedankt voor de uitnodiging