Op 2 februari kwam Saturnus Leiden op bezoek in Rotterdam. Het team van Saturnus is de ongeslagen koploper en uit werd het 36-15 voor hen. Wij waren toen niet compleet en nu waren zij niet helemaal compleet. Voor de wedstrijd de mannen er op gewezen dat we aan een zeer goede reeks bezig waren en dat het mooi zou zijn wanneer we die konden voort zetten echter wel met de wetenschap wie onze tegenstander was.
Vanaf minuut 1 ontspon zich een hele spannende wedstrijd die tot aan het einde zo bleef. We kunnen wel zeggen dat dit de wedstrijd van de keepers is geworden. Zowel bij de Meeuwen als bij Saturnus onderscheidde beide keepers zich met hele mooie reddingen. In de eerste helft was het vooral aan de keeper van Saturnus te danken dat de Meeuwen mannen niet op voorsprong stonden.
Er werden zeker 7 kansen gestopt die er echt in hadden gemoeten. Ruststand 6-6. In de rust werd aangegeven dat het verdedigend prima ging en dat Ralf super stond te keepen maar dat we aanvallend de kansen echt moesten afmaken daar we het op deze manier ons zelf moeilijk maakte. Bij aanvang van de tweede helft leek even dat de Meeuwen mannen vergaten wat we hadden afgesproken waardoor Saturnus een gat sloeg van vier doelpunten. Vervolgens ontstond er weer een zeer spannende wedstrijd waarin we aan het inhalen waren mede doordat Ralf een aantal super reddingen verrichte. Uiteindelijk bleef de eindstand gelijk ook al was daar nog wat discussie over of de stand klopte.
De scheids gaf echter aan dat het 14-14 was als eindstand. Een terechte uitslag gezien het verloop van de gehele wedstrijd en uiteindelijk kunnen we zeggen dat de Meeuwen sinds december niet meer verloren hebben en in de laatste wedstrijden 14 punten hebben behaald waarvan 6 overwinningen en 2 gelijke spelen. Dan wordt je als trainer toch trots op. Kijk waar we vandaan komen en waar we nu staan. Ben trots op mijn mannen. En ja ik weet dat een aantal vinden dat we hadden kunnen winnen wat waar is maar kijk hoe we weer hebben gevochten om uiteindelijk toch een punt te pakken. Dat zegt veel over dit team en wat ze nog kunnen bereiken.

Als laatste wil ik het publiek bedanken, jullie waren een goede steun.